Zakenkantoor Thielemans

Met meer dan 50 jaar ervaring in verzekeringen, kredieten en beleggingen is Zakenkantoor Thielemans een gevestigde waarde in en rond Kapelle-op-den-Bos. Voor Sonja en haar team is het erg belangrijk dat mensen zich goed voelen. Daarom maken ze graag tijd voor een persoonlijke en uitgebreide service. Bij Zakenkantoor Thielemans, noemen ze je bij je naam en ben je allesbehalve een nummer. Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid, dat is alles waar het bij hen om draait.

Om ook na de kantooruren de klant te kunnen informeren met allerhande documenten, nieuws en nuttige artikelen, werd het tijd om de website een heuse make-over te geven. Dus gingen onze grafisch ontwerper en webdeveloper aan de slag om de website van Zakenkantoor Thielemans in een modern én gebruiksvriendelijk jasje te steken.

Via het infocenter ben je als klant amper enkele klikken verwijderd van allerlei documenten en kan je eenvoudig weg online je offerte-aanvraag doen. Ook de indrukwekkende historiek van het kantoor kreeg een centrale plaats op de nieuwe website. Via het contactformulier kunnen klanten of geïnteresseerden een afspraak maken om langs te gaan in het kantoor.