Opdracht: 

Werkhuizen Decloedt wilde hun sterke punten professioneel presenteren. Ze zochten een partner die een gloednieuwe website en een bijpassende bedrijfsfolder kon ontwerpen. De folder moest volledig in lijn zijn met de stijl van hun website, waarbij overzicht en het benadrukken van de belangrijkste informatie centraal stonden.

Kenmerken van de nieuwe website: 

De website is op maat ontworpen, waardoor de klant kon uitpakken met leuke effecten en opvallende elementen. Dit zorgt voor een dynamische sfeer. Werkhuizen Decloedt wou de bezoeker zo veel mogelijk laten binnenkijken in hun vakgebied, en koos daarom voor veel beeldmateriaal. Dankzij de grote hoeveelheid aan foto’s krijgt iedereen een ruime blik in het atelier.

Uitdagingen en verwachtingen:

De klant wilde naast foto’s ook afwisselende video’s om hun website visueel aantrekkelijk te maken. Het was belangrijk dat al het materiaal goed samenkwam, zonder overkill. Om het overzichtelijk en duidelijk te houden, moesten de effecten subtiel zijn. Heldere communicatie was essentieel om de wensen van de klant te vertalen naar een mooi en evenwichtig geheel. Dit bereikten we door kritisch mee te denken en te brainstormen.

Resultaat: 

Samen met Werkhuizen Decloedt hebben we een resultaat bereikt waar we beiden trots op zijn. De professionele, dynamische en duidelijke website sluit perfect aan bij de wensen van de klant. Het gevoel dat de website oproept komt precies overeen met hun visie. We hebben ruimschoots aan de verwachtingen voldaan.

informatieve & business website
Bedrijfsfolder
Bedrijfsfolder

Meer cases zoals deze