Opdracht:

Dierenarts Declercq wilde een aantrekkelijke onepager op maat die hun liefde voor dieren duidelijk naar voren brengt. De site mocht niet te strak ogen en moest veel kleuren en persoonlijke foto’s bevatten om de warme, zorgzame sfeer van de praktijk te weerspiegelen. Het doel was een website te creëren die zowel informatief als uitnodigend is, zodat klanten meteen het gevoel krijgen dat hun huisdier in goede handen is.

Kenmerken van de nieuwe website:

De website is ontworpen als een overzichtelijke onepager, waardoor navigatie eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. Het ontwerp benadrukt de passie en toewijding van Dierenarts Declercq, terwijl het professionele karakter van de praktijk behouden blijft. Elke sectie van de website is zorgvuldig ontworpen om de kernwaarden en de unieke aanpak van Dierenarts Declercq te benadrukken, wat resulteert in een sterke visuele impact.

Uitdagingen en verwachtingen:

Ze streefden naar een warm eindresultaat en dit vereiste nauwe samenwerking. We leerden de klant echt kennen, om ervoor te zorgen dat we hun waarden konden overbrengen.

Resultaat:

Het eindresultaat was een website die de passie van Dierenarts Declercq voor dieren perfect weerspiegelt. De professionele, kleurrijke en uitnodigende uitstraling van de website heeft niet alleen aan de verwachtingen voldaan, maar deze zelfs overtroffen. De nieuwe website is een prachtig digitaal visitekaartje geworden dat de kernwaarden en de unieke benadering van Dierenarts Declercq duidelijk naar voren brengt.

Ook zin om met ons samen te werken? Klik hier om ons te contacteren!

Dierenarts Declercq
Dierenarts Declercq

Meer cases zoals deze