Shop 4 Climate 

Happy People, Happy Planet, Happy Company! Zo klinkt het motto van Shop 4 Climate. Zij ondersteunen bedrijven bij het schrijven van hun duurzaam verhaal door hen via een webshop een uniek gamma aan te bieden van duurzame cadeaupakketten en producten.

Shop 4 Climate richt zich in eerste instantie tot Belgische kmo’s en (semi) overheidsbedrijven, en hun werknemers, die meer willen doen voor een duurzame mindset op de werkvloer. Ze willen aantonen dat duurzaam ook laagdrempelig, hip en trendy kan zijn. Dat wil echter niet zeggen dat ze zich niet kritisch opstellen bij de keuze van hun productgamma. Integendeel!

Voor het design van het logo, de huisstijl en de website, kon het team van Shop 4 Climate rekenen op ARTisteeq. Onze content creator, web developer, grafisch ontwerper en fotograaf werden van bij de start nauw betrokken bij de voorbereidingen en de marktlancering van deze webshop vol ecologische hebbedingen en pakketten. Onze verantwoordelijkheden voor dit project waren uiteenlopen en op z’n minst uitdagend.

Tot op vandaag is het team van ARTisteeq het eerste aanspreekpunt voor het ontwerpen van drukwerk, nemen van product- en lifestylefoto’s, opzetten van online campagnes, schijven van copy voor zowel de website als de nieuwsbrieven en het up to date houden van de social mediakanalen.