Lambrechtwijnen

De wijnhandel van de familie Lambrecht is als sinds 1955 een écht familiebedrijf. Gepassioneerd door wijnen en spirits zet kleinzoon Peter, samen met zijn zus Stefanie en neef Patrick, de service, kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn grootouders verder. De 3de generatie verrijkt hun ruime gamma aan wijnen en spirits met zorgvuldige geselecteerde nieuwigheden en klassiekers en dat niet alleen meer in hun winkel in Sint-Martens-Latem, maar vanaf nu ook online via hun webshop.

Zowel het verhaal van het familiebedrijf als hun rijk aanbod aan wijnen en spirits goten we in een gloednieuwe website met geïntegreerde webshop. Dankzij de categorieën ‘wijn in de kijker’ en ‘de favorieten van onze klanten’, vindt elke klant, wijnkenner of niet, er in enkele klikken zijn gading.

“Proef de passie en smaak het verhaal van Lambrecht Wijnen op hun nieuwe website en webshop!”

Om ervoor te zorgen dat de website van Lambrecht Wijnen SEO-proof is, werden enkel Search Engine Optimalisaties uitgevoerd. Eerst en vooral deden we een zoekwoordonderzoek om te achterhalen voor welke zoekwoorden de website van Lambrecht Wijnen geoptimaliseerd moest worden. Aan de hand van de zoekwoorden en de content op de website, werd de metadata toegevoegd aan de website zodat zoekmachines goed kunnen bepalen waarover de verschillende pagina’s gaan en kunnen ze deze beter opnemen in de zoekresultaten.