Hé, wat fijn om je te ontmoeten

Als creatief marketingbureau staan wij te popelen om je te helpen waar nodig. Met ons Artisteeq-team bestaande uit een mix van getalenteerde enthousiastelingen, dompelen wij je graag onder in de online en offline wereld van marketing.

Zowel webdevelopment, grafische vormgeving, foto- en videografie, online marketing, storytelling als branding passeren bij ons de revue. Vertel ons jouw verhaal en samen vertellen we het aan de buitenwereld!

Lisa

Lisa
Office helicopter

Lisa schept orde en structuur in onze creatieve chaos. Met haar helder oog voor detail en strategie managet ze het hele team. Samenwerkingen opzetten, onderhouden en haar koffie koud laten komen, ze doet het allemaal. En even op adem komen? Dat staat ergens op haar planning.

Karen

Karen
chief crayon

Karen spreekt RGB, PMS en CMYK met een Brugs accent en krijgt koude rillingen van Comic Sans, spinnen en paars (niet toevallig de kleur RSC Anderlecht). Fotografie, beeldbewerking, logo-ontwerp, grafisch design, ze kan het allemaal! Bovendien weet ze het hoofd steeds koel te houden als projectmanager.

Thomas

Thomas
web warrior

Dankzij de sneltoetsen op Mac wint Thomas dagelijks tijd. Tijd die hij als webdeveloper optimaal besteedt in het verbeteren van jouw (en onze) user experience. Wat ons ook weer tijd oplevert. Van een win-win gesproken! Van landingen op een dynamische webpage tot shoppen met prijs van hoog naar laag, Thomas kent de kneepjes van zijn vak.

Emma

Emma
brand builder

Emma is een geboren manusje-van-alles! Naast het uitwerken van workshops, campagnes en marketingstrategieën, maakt ze met plezier een gaatje in haar agenda vrij voor een creatieve brainstorm of een inspirerende koffieklets. (Cappuccino bij voorkeur!)

Florianne

Florianne
content creator

Een schrijver in hart en nieren, zo omschrijven we Florianne. Met een grote voorliefde voor taal krikt ze ieder stukje tekst op, want ‘saai’ of ‘oppervlakkig’ staat niet in haar woordenboek. Een contentkalender opstellen, blogberichten schrijven of sociale media-posts naar een hoger niveautje tillen.. onze creatieve schrijver doet niets liever!

Michael

Michael
social samurai

De Mark Zuckerberg van ‘t zeetje. Of toch op z’n minst de social media expert van ARTisteeq. Michael weet als geen ander hoe je als bedrijf een klantenrelatie kan opbouwen en onderhouden via social media. Net als een echte zeeganger, heeft hij altijd een camera op zak om alles vast te leggen op beeld. 

Darline

Darline
chief happiness

“ARTisteeq met Darline, buongiorno!” Onze Chief Happiness Darline is la mamma van het team en slaat iedereen met verstomming dankzij haar mega aanstekelijke, vlotte en professionele communicatie skills. Wedden dat je een telefoongesprek met haar nooit vergeet? Probeer maar!

Seppe

Seppe
road runner

Een afspraak hier, een meeting daar! Seppe weet van aanpakken: als hij iets gedaan moet krijgen voor een klant, dan krijgt hij dat ook gedaan. Als Road Runner staat zijn bureaustoel er vaak verlaten bij, maar ‘o wee’ wanneer Seppe de kantoordeuren komt binnengelopen. Dan vliegen de droge moppen rond ons oren. 

solliciteer spontaan

Gezocht:
Accountmanager

solliciteer spontaan

Neem jij plaats in een van onze gele bureaustoelen?