Team

Als smaakvol marketingbureau staan wij te popelen het lege gaatje in je maag (welja, in je marketinggebeuren) te vullen!

Met het ARTisteeq-team bestaande uit een mix van getalenteerde en creatieve chefs, dompelen wij je graag onder in de on- en offline wereld van marketing.

Vertel ons jouw verhaal en samen vertellen we het aan de buitenwereld

Kyara

Content Creator

Meng een flinke portie spontaniteit, een volle eetlepel enthousiasme en een handvol passie voor digital marketing en je komt bij onze jongste telg Kyara uit! Als geen ander staat deze goedlachse dame stevig in haar schoenen om ons elke dag opnieuw te verrassen met een staaltje smaakvolle en creatieve content om duimen en vingers bij af te likken.

Lisa

Company Helicopter

Lisa schept orde en structuur in onze creatieve chaos. Met haar verfijnde oog voor detail en strategie stuurt ze het hele team met de neuzen in dezelfde richting. Pittige samenwerkingen opzetten én onderhouden, daar is ze helemaal fan van! Dat in combinatie met een hete koffie erbij, weet ze helemaal te smaken!

Thomas

Web Warrior

Thomas, onze Web Warrior, is er eentje uit de duizend. Niet enkel voor zijn ICT-gerelateerde knowhow als webdeveloper, maar ook omdat hij iedere dag zijn mannetje weet te staan aan een eiland vol vrouwelijk geweld. Wees gerust, hij laat zich de kaas niet van het brood eten! Integendeel, hij praat ons onder de tafel van zodra het gaat over landingspagina’s, JavaScripts, URL’s en incognitopagina's.

Manou

Chief Crayon

Manou’s creatieve geest blaast ons dagelijks van onze sokken. Zo gedreven als ze is, koppelt ze haar creativiteit nooit uit, ook niet van zodra ze wekelijks de beentjes losgooit tijdens een wandeling… Als Chief Crayon weet ze als geen ander pit en kruiding toe te voegen aan alles wat saai oogt. Kortom, een creatief design ontwerpen, is voor haar een appeltje eitje.

Seppe

Road Runner

Net zoals op het voetbalveld, slaat onze Road Runner ook bij ARTisteeq nooit de bal mis! Seppe zijn nonchalance en spontane lach weten zo goed als iedere klant van zijn of haar sokken te blazen. Ze zeggen weleens ‘van een mooi bord kan je niet eten’, onze Road Runner bewijst dagelijks het tegendeel! Al moet je zijn droge moppen er wel bijnemen, die gooit hij namelijk ook rijkelijk over de tafel… Ook tijdens zijn salespraatje!

Karen

Chief Crayon

Karen heeft niet enkel een Brugse tongval, ook RGB, PMS en CMYK vormen haar tweede moedertaal. Als Chief Crayon baant ze zich dagelijks een weg in fotografie, beeldbewerking, logo-ontwerp en grafisch design. Zolang het creatieve opdrachten zijn, is dit volledig haar meug! Maar… presenteer haar geen spinnen op een paars bedje van Comic Sans, want dan word je regelrecht terug de keuken ingestuurd!

Pittige partners

Unizo
Voka
Howest
Artevelde
Febelfin
Mollie
Teamleader
Leadinfo
Setmore
Atrado
Mister Franklin
Sortlist
Catena company
Samenwerken met ons
artisteeq team