VERSTUUR EEN WENSKAART

Een persoonlijke en eenvoudige manier om je klanten en werknemers fijne feestdagen te wensen, is het versturen van wenskaarten. Kies voor een kaart die past bij je merkidentiteit en voeg een persoonlijke boodschap toe om je waardering te tonen. Bij Artisteeq kunnen we je helpen met het ontwerpen en drukken van op maat gemaakte kerstkaarten die een blijvende indruk achterlaten.

PIMP JOUW E-MAILHANDTEKENING

Je e-mailhandtekening is een veelzijdige plek, waar veel mensen je boodschap zien. Het is de perfecte plaats om een feestelijke touch toe te voegen, zoals een tijdelijke kerstgroet of de verlofperiode van jouw bedrijf. Het is heel subtiel, maar het toont betrokkenheid en zorgt voor een glimlach bij de ontvangers van je e-mails.

VERSTUUR EEN MAILING MET JOUW WENSEN

Een persoonlijke mailing naar je klanten en contacten kan een krachtige manier zijn om je waardering te uiten. Schrijf over je hoogtepunten van het afgelopen jaar en wat je in het komende jaar van plan bent. Voeg een feestelijke wens toe en bedankt hen voor het vertrouwen van het voorbijgaande jaar.

DEEL JOUW VREUGDE OP SOCIALE MEDIA

Hoe zit het met de feestvreugde binnen je bedrijf? Deel feestelijke afbeeldingen, video’s en verhalen met je volgers. Overweeg het organiseren van een kerstwedstrijd of give away om de betrokkenheid te vergroten. Wij kunnen je helpen bij het maken van aantrekkelijke ontwerpen en inhoud die bij je merk past.

PUBLICEER EEN POP-UP OP JOUW WEBSITE

Een handige manier om de aandacht van je websitebezoekers te trekken, is het plaatsen van een pop-up. Dit kan een tijdelijke aanbieding, een wedstrijd of een feestelijke boodschap bevatten.

Bij Artisteeq bieden we een scala aan diensten aan om je bedrijf te laten schitteren. Of je nu hulp nodig hebt bij het ontwerpen en drukken van wenskaarten of het maken van feestelijke sociale media-inhoud, wij hebben de juiste portie kennis en creativiteit om je te ondersteunen. Neem een kijkje tussen onze diensten!

Terug naar overzicht