Websites
Een unieke website, op maat van jouw bedrijf

We bouwen websites alsof ze voor onszelf zouden zijn! Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, responsive, aantrekkelijk en met een juiste professionele uitstraling. Geen gezever!

Terwijl jij je bezighoudt met je werk, houden wij je website up-to-date. We voorzien daarnaast de nodige support en opleiding waardoor je zonder enige moeite zelf de inhoud van je website kan aanpassen. Handig!

Dankzij ons SEO-traject zorgen we ervoor dat jouw doelgroep bij jou terechtkomt wanneer ze online op zoek gaan naar een oplossing voor hun probleem.

Marketing
van strategie tot content creatie

Alles begint bij een concreet en volledig plan van aanpak. We leren je bedrijf via een intakegesprek kennen en gaan aan de slag om jouw verhaal in een marketingplan te gieten (en vervolgens op een digitaal plateautje voor te schotelen).

Dankzij ons eigen e-mailmarketingplatform creëren we nieuwsbrieven en mailcampagnes volgens jouw wensen. Ga je liever zelf aan de slag? Ook dat is mogelijk via onze doe-het-zelf e-mailmarketingtool. Daar kan Roger van Dobbit TV nog wat van leren!

Vertrekkende vanuit jouw doelstellingen maken we creatieve online campagnes en bezorgen we jou een overzichtelijk rapport met de advertentieresultaten. Geen tijd voor het beheer en onderhoud van je social mediakanalen? Bij ons zijn ze in goede handen. We voorzien frisse content die in lijn ligt met de gekozen communicatiestrategie.

Grafisch ontwerp
Jouw identiteit in kleur, logo, beeld, tekst en vorm

Je bedrijfsidentiteit staat of valt met het consequent toepassen van een professionele huisstijl en een uniek logo. Denk maar aan naamkaartjes, briefpapier, folders, flyers en nog veel meer. Echt té veel om hier allemaal op te sommen.

Plak een gezicht op je bedrijf. Foto’s en videomateriaal van jouw bedrijf, maar vooral van je medewerkers zijn dé manier om je online communicatie authentiek en persoonlijk te houden. We komen graag bij je langs om de sfeer op te snuiven, deze vast te leggen en je doelgroep er mee te verwarmen.

Workshops
Levenslang leren, met plezier!

Doordat we als externe marketing- en communicatiepartner dagelijks bijleren over de verschillende sectoren waarin onze klanten actief zijn, is bij ons ook de ‘goesting’ ontstaan om onze vakkennis te delen met de rest van de wereld. (Of ja, laat ons zeggen, Vlaanderen.)

Op regelmatige basis organiseren we workshops waarmee we leergierige ondernemers willen inspireren en tools en kennis aanreiken om zelf aan de slag te gaan op vlak van marketing en communicatie. Of dat nu gaat over ‘hoe je eigen website beheren’, een opleiding e-mailmarketing of een stoomcursus ‘merkidentiteit opbouwen’, we houden ervan om jouw medewerkers bij te scholen met onze passie.