Stratton Maes

Een uniek concept op de verzekeringsmarkt, is het minste wat je kan zeggen over Stratton Maes. De consultants adviseren én begeleiden onafhankelijke makelaars in de razendsnelle evolutie van de wetgeving waaraan zij moeten voldoen. Naast het advies op maat zorgt het team ook voor een implementering van de wetgevingen in de werkprocessen van het kantoor. Ook de bouwsector kan beroep doen op de diensten van deze knappe koppen.

Omdat Stratton Maes, diensten aan meerdere doelgroepen aanbiedt, hebben we een duidelijk onderscheid gemaakt in het design van de website. Zo krijgen bezoekers alleen maar gerichte content te zien. Het lettertype dat terugkeert op de website, het drukwerk, de autobelettering en promomateriaal heeft een zakelijke uitstraling en doet denken aan financiën wat perfect aanleunt bij de diensten die Stratton aanbiedt.

Dit geldt ook voor het kleurgebruik en de afbeeldingen. Doorheen de grafische uitwerkingen vind je telkens een “blauwe draad”. Het kleur blauw staat hier voor vertrouwen, wat verwijst naar hun missie: “Schouder aan schouder met de onafhankelijke makelaar” en opnieuw het financiële luik, wat ook vaak benadrukt wordt met het kleur blauw.

“De professionele en stijlvolle uitstraling waar ik nu van geniet heb ik volledig aan ARTisteeq te danken. Niet alleen zijn ze grafisch en communicatief heel sterk. Ook op technisch vlak zijn het keien in hun vak. Recent had ik hen gevraagd om een klantenplatform op onze website te ontwikkelen. Het resultaat was snel opgeleverd en oversteeg onze wensen. Via hun persoonlijke account kunnen onze klanten heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk hun dashboard, documenten, afspraken en softwarekoppelingen beheren. Een echt sterk staaltje waar ik graag mee uitpak!”

— Dimitri Maes – CEO Stratton Maes