Een uniek concept op de verzekeringsmarkt, dat is een understatement als we het hebben over Stratton Maes. De consultants adviseren én begeleiden onafhankelijke makelaars in de razendsnelle evolutie van de wetgeving waaraan zij moeten voldoen. Naast het advies op maat, staan ze in voor de implementering van de wetgeving in de werkprocessen van het kantoor.

  • Aangezien Stratton Maes ten dienste staat van verschillende doelgroepen, leek het voor ons de kers op de taart om dit duidelijk weer te geven in het design van de website. Bezoekers krijgen hierdoor enkel gerichte content voorgeschoteld, wat zowel voor hen als voor hun klanten een dubbele win vormt.
  • Zoals je ziet, ligt de hoofdfocus op het lettertype van de website, het drukwerk, de autobelettering, een beursstand en het promomateriaal dat in een zakelijk jasje gestoken werd. Hoe we specifiek te werk gingen? Met een blauwe draad in het achterhoofd! Blauw staat namelijk voor vertrouwen, wat een rechtstreekse verwijzing is naar hun missie: “Schouder aan schouder met de onafhankelijke makelaar”.
website-ontwerp artisteeq
drukwerk west-vlaanderen
drukwerk waregem
drukwerk west-vlaanderen
Terug naar overzicht