Onesta

Onesta is sinds 2014 dé partner gespecialiseerd in het begeleiden en opleiding van bedrijven en organisaties bij het implementeren of verbeteren van kwaliteitsmanagement-, veiligheids-, en milieusystemen. Het team onder leiding van Stefaan, beschikt over de nodige kennis en ervaring om bedrijven adviserend te begeleiden op een eenvoudige, kwalitatieve en transparante manier. Dankzij het team van Onesta zet je als bedrijf steeds een stap verder!

Mede dankzij de sterke groei die Onesta de afgelopen jaren kende, werd het tijd voor een nieuwe huisstijl met daaropvolgend een splinternieuwe website en bijhorende visuals voor hun social mediakanalen.

Ook voor kwalitatief drukwerk, kon Onesta op de creatieve geest en handen van ARTisteeq rekenen. Van dienstenfiches, roll-up banners tot naamkaartjes, alles werd ontworpen in lijn met hun nieuwe huisstijl.

Voor hun nieuwste dienst, het ‘follow up center’ maakten we een explainer video waarin de belangrijkste aspecten van de dienst worden uitgelicht.