Louckx

Het Kantoor Louckx is al bijna 40 jaar een vaste waarde in de regio Dilbeek als het gaat over service inzake verzekeringen en financieel advies. Christophe en Barbara runnen het kantoor in Dilbeek en Lennik samen met hun 6 medewerkers.

Hun missie? Particulieren en ondernemers bijstaan met persoonlijk en respectvol advies op maat waarbij de klant altijd centraal staat.

Christophe en Barbara kwamen in het verleden al bij ons aankloppen voor het ontwerp van hun logo en de grafische uitwerking van uitnodigingen en kerstkaartjes voor hun kantoor. Anno 2021 werd het tijd om hun website een grondige make-over te geven.

Zo gingen onze grafische ontwerper en webdeveloper aan de slag om de website van het kantoor van de familie Louckx in een hedendaags jasje te steken. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke site geworden om enerzijds eenvoudig documenten te raadplegen en schade aan te geven en anderzijds om interessante artikelen te lezen en de medewerkers op een persoonlijke manier te leren kennen.

En dat persoonlijke mag je zéér letterlijk nemen … Op de nieuwe website van Louckx leer je de personen achter het kantoor wel heel goed kennen!