Instituut annesophie

Instituut Anne Sophie uit Lendelede is een zaak van vertrouwen. Je kan er terecht voor allerlei klassieke behandelingen, vele specialiteiten en verwenarrangementen. Sophie en haar team nemen steeds de tijd om hun klanten op een professionele en ontspannen manier te verwennen. Hun grootste troef: ze kennen hun klanten en zijn top in hun vakgebied wat hun behandeling op maat uniek maakt.

Instituut Anne Sophie gaf ons de opdracht om een volledige huisstijl en nieuw logo te ontwerpen op maat van hun zaak. Als enige richtlijn kregen we mee “laat jullie volledig gaan, maar hou het strak en tijdloos”.

Onze ARTitects kwamen op de proppen met een ontwerp met een sobere maar krachtige uitstraling. Vandaar de keuze voor een zeer strak en duidelijk lettertype. Qua kleurkeuze werd ons gevraagd om er rekening mee te houden dat het dient te passen bij het strakke interieur van de praktijk. Daarom werd er gekozen voor een tijdloos een stijlvol donkergrijs.

Naast een nieuwe huisstijl met bijpassend logo zetten we ook een volledig nieuwe website op maat op met een geïntegreerde webshop voor de aankoop van diverse cosmeticaproducten en verwencheques.

Bij een nieuwe huisstijl hoort uiteraard ook nieuw drukwerk. Van afsprakenkaartjes, enveloppes, wenskaarten tot een schoonheidscatalogus, onze grafisch ontwerper werkte alles tot in de puntjes uit.

Dankzij een professionele fotoshoot van het instituut en het team konden we zowel de website als het drukwerk voorzien van een persoonlijke touch.

Ook voor de productfotografie voorde webshop kon het instituut rekenen op de heldere en scherpe lens van ARTisteeq.