Ceo’s 4 Climate 

CEO’s 4 Climate is een netwerk van klimaatbewuste ondernemers. Met Climate Cafés, themasessies en events willen ze hun netwerk van CEO’s informeren, inspireren en aanzetten tot actie. Het doel is om een accelerator te zijn in de duurzame transitie bij middelgrote bedrijven in Vlaanderen die het klimaatprobleem als een oplosbaar probleem zien dat kansen biedt voor hun bedrijf.

Sinds het ontstaan van CEO’s 4 Climate zorgt ons team mede voor de wind onder hun vleugels. Het verhaal van deze organisatie spreidde zich als een vuurtje onder de lokale ondernemers en ook partners waaronder Gella Vandecaveye en Plan International engageren zich al voortrekkersrol bij de uitbouw van de community. In de ontwerpen die we tot nu toe maakten werd er altijd rekening gehouden met de doelgroep: CEO’s met oog op duurzaam ondernemen. Zo zal de ondernemer zich onmiddellijk aangesproken voelen bij het bezoeken van de website en sociale media van de organisatie. Ook voor de keuze van het drukwerk hielden we zoveel mogelijk rekening met duurzame opties.

Omdat de thema’s waarop CEO’s 4 Climate inspeelt, sterk bepaald worden door de actualiteit zit ons team 2-wekelijks samen met de marketingverantwoordelijke voor de concrete uitwerking van online communicatie zoals blogposts, social media posts, nieuwsbrieven en eventcommunicatie. Een duurzame samenwerking dus waarbij we kort op de bal spelen en snel kunnen schakelen.