Opdracht:
Frubero wilde een website waarin de elementen van hun logo duidelijk herkenbaar zijn. Het was belangrijk voor hen dat de website een samenhangend geheel vormt en hun producten mooi worden weergegeven. Daarnaast moest de website gemakkelijk toegankelijk zijn voor bezoekers, zodat ze snel en eenvoudig alle informatie kunnen vinden.

Kenmerken van de nieuwe website:
Op enkele pagina’s wordt er met subpagina’s gewerkt, waardoor de informatie in één oogopslag zichtbaar is. De frisse kleuren worden consistent gebruikt, zodat er duidelijk onderscheid is tussen bepaalde technologieën. Om het overzicht te bewaren, hebben we met tabellen gewerkt. Zo blijft hun breed gamma aan producten overzichtelijk.

Uitdagingen en verwachtingen:
De verwachtingen waren duidelijk van de klant. Alle informatie moest duidelijk en overzichtelijk zijn. Ze wilden een professionele website, waar de bezoeker alles snel kon terugvinden.

Resultaat:
Het eindresultaat is een creatie waar we allebei achterstaan. “De professionaliteit van Artisteeq was uitermate hoog. De communicatie liep heel vlot en reactief van hun kant. De uitwerking was precies wat wij hadden gehoopt”, aldus Dietrich Van Valckenborgh (oprichter Frubero).

Wil jij ook graag een professionele en gebruiksvriendelijke website? Klik hier om contact met ons op te nemen!

Frubero

Meer cases zoals deze