Opdracht:
Het kantoor was op zoek naar een professionele, trendy en originele website die hun unieke benadering zou weerspiegelen. Ze wilden absoluut vermijden dat hun site de uitstraling zou hebben van een saaie, traditionele verzekeringsmakelaar. De nieuwe website moest hun persoonlijkheden benadrukken en klanten een warm en enthousiast gevoel geven bij het bezoeken van de site.

Kenmerken van de nieuwe website:
De website is ontworpen als een onepager, wat zorgt voor een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke navigatie. Opvallende roze kleuraccenten werden geïntegreerd om de site een frisse en moderne uitstraling te geven. Het hippe en moderne ontwerp brengt de persoonlijkheden van Buro Balduck & Dedecker duidelijk naar voren, terwijl de foto’s de warmte en het enthousiasme van het team uitstralen. Elke sectie van de website is zorgvuldig ontworpen om de unieke kwaliteiten van het kantoor te benadrukken en een sterke visuele impact te creëren.

Uitdagingen en verwachtingen:
De klant had hoge verwachtingen en keek kritisch mee op de achtergrond. Ze streefden naar perfectie en waren pas tevreden als alles tot in de puntjes was afgewerkt. Dit vereiste een nauwe samenwerking en constante afstemming om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldeed aan hun eisen en hun visie op de ideale website.

Resultaat:
Het eindresultaat was een website om ‘U’ tegen te zeggen. De professionele, trendy en originele uitstraling van de website heeft niet alleen aan de verwachtingen van Buro Balduck & Dedecker voldaan, maar deze zelfs overtroffen. Het eindproduct is een prachtig visitekaartje geworden dat de kernwaarden en de unieke aanpak van het verzekeringskantoor perfect weerspiegelt.

Wil jij ook graag een nieuwe, moderne website? Klik hier om contact met ons op te nemen!

Balduck - Dedecker
Balduck - Dedecker

Meer cases zoals deze