WELKE INVLOED HEEFT AI OP HET BEDRIJFSLEVEN?

Aan de hand van AI kunnen we bepaalde taken, die normaal door mensen uitgevoerd worden, automatiseren. Wat zijn de voordelen hiervan?

  • Er wordt sneller gewerkt en minder fouten gemaakt.
  • Personeel kan ingezet worden op moeilijkere taken.

Vervelende taken, waardoor je veel tijd verloor, kun je vanaf nu uit handen geven. Iets waar velen onder ons heel blij om zijn.

WELKE INVLOED HEEFT AI OP HET BEDRIJFSLEVEN?

Sinds de lancering van ChatGPT wordt dit nieuwe en hoger chatbotplatform erg gehypet. Je kunt er gratis gebruik van maken en het is bovendien erg toegankelijk. Hierdoor kun je op een snelle en gemakkelijke manier mensachtige teksten schrijven. Je typt een vraag of een bepaald onderwerp en vervolgens krijg je een mooie tekst terug als antwoord.

Voor mensen die taalkundig niet erg sterk zijn is dit zeer handig. Maar ook copywriters kunnen steunen op deze tool. Als je even niet meer uit je woorden geraakt of als je geen creatieve ideeën hebt, dan kun je de hulp inroepen van ChatGPT.

Het is wel zo dat je de teksten niet zomaar mag kopiëren en plakken. Het is de bedoeling dat je er inspiratie uithaalt om dingen anders te verwoorden. Het is een goede manier om je teksten aan te vullen of te controleren. Op deze manier kun je jouw copy van een ander perspectief  bekijken.

Probeer hier de tool uit!

Terug naar overzicht